Akateemiset Kasvintuottajat

Akateemiset Kasvintuottajat, AKT, on kasvintuotantotieteitä opiskelevien tai muuten vain alasta kiinnostuneiden opiskelijoiden järjestö. AKT on yksi neljästä maatalousylioppilaiden ainejärjestön eli Sampsan alakerhosta.

AKT syntyi kun Akateeminen Puutarhakerho ja Kasvintuotantokerho yhdistyivät helmikuussa 2010. Pyrimme toimimaan kunnioittaen molempien kerhojen perinteitä. AKT järjestää vuoden aikana monenlaisia eri tapahtumia, kuten perinteisen sadonkorjuujuhlan eli kekrit. Akateemiset kasvintuottajat yhdistävät sekä puutarhapuolen että peltopuolen ihmiset.

Kerho tekee tilauksesta kukkiensidontaa, jolla se hankkii varoja toimintaansa. Jos haluat tehdä tilauksen tai sinulla on muuta kysyttävää asiasta, ota yhteyttä AKT:n toimintavastaavaan.

Liittyäksesi kerhoon sinun pitää olla ensin Sampsan (ainejärjestö) jäsen. Jäseneksi pääseminen edellyttää pienen jäsenmaksun maksamista. Ohjeet Sampsaan ja sen alakerhoihin (esimerkiksi AKT) liittymiseen löytyvät nettisivuilta.

Löydät kerhon ilmoitustaulun B-talon toisesta kerroksesta, MMYL:in kerhohuoneen vierestä. AKT:n kerhohuone eli Puuhis sijaitsee B-talon kellarikerroksessa. Sinne löydät tullessasi sisään B-talon etelänpuoleisesta sisäänkäynnistä ja menemällä rappuset alas. Puuhiksella voit tavata mahtavia ihmisiä ja oppia kaikkea sellaista, mitä luennoilla ei kerrota.

AKT http://www.helsinki.fi/jarj/akt/index.html