Tekniikka-Agraarit

Me tekniikka-agraarit eli selkokielellä TA olemme yksi neljästä Sampsan alakerhosta. Meihin kuuluvat kaikki, jotka omaavat mielipiteen oikeasta traktorimerkistä, toisin sanoen agroteknologian opiskelijat sekä jokainen, joka tuntee olevansa tieteenalasta kiinnostunut.

Tekniikka-agraarit ovat perinteisesti hyvinkin rentoa porukkaa, meidän seurassamme pärjäävät varmasti kaikki. Olemme yleisesti aktiivisia Viikissä, meitä on lukumäärällisesti vähiten verrattuna muihin alakerhoihin, mutta kuitenkin tapahtumissa meitä tuntuu olevan enemmistö paikalla olijoista. Tekniikka-agraareita ei tarvitse yleensä kauaa houkutella mukaan, olipa asia mikä tahansa.

Järjestämme vuoden mittaan paljon erilaisia tapahtumia, kuten yritysvierailuja ja reissuja alan tapahtumiin. Yritysvierailut ovat hyvä tapa saada tietoa alamme eri toimijoista vaikkapa tulevaisuuden työnäkymiä ajatellen tai ihan vain tiedon hankkimisen ilosta. Tavaksi on muodostunut järjestää Koneagria reissu Jyväskylään joka syksy sekä ehkä suurin tapahtumamme on matka Agritechnica-konenäyttelyyn Saksaan joka toinen vuosi! Viikin keskipisteenä toimii tekniikka-agraarien oma kärrysauna, jonka entiset jäsenet ovat rakentaneet 10 vuotta sitten. Saunakerhoomme pystyvät liittymään vain tekniikka-agraarit ja kerhon jäsenillä on sitten oikeus käyttää saunaa, jonka ympärillä yleensä sattuu ja tapahtuu.

Käy tykkäämässä TA:sta Facebookissa https://www.facebook.com/tekniikkaagraarit/?fref=ts