Fuksit

Sampsa toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi Viikkiin ja ainejärjestötoimintaan!

Fuksiaiset (1)

Uusille sampsalaisille on ensimmäisen lukuvuoden aikana ainutkertainen mahdollisuus osallistua ja tutustua ainejärjestötoimintaan sekä saada paljon uusia verkostoja. Orientoivan viikon hulinoiden jälkeen on aika totutella opiskelurytmiin, mutta ei kannata turhaan stressata liikaa opiskeluista, sillä kaikki on uutta ja jännää, mutta onneksi paikalla ovat niin tuutorit kuin vanhemmatkin opiskelijat. Ottakaa fukseina kaikki irti ainejärjestötoiminnasta, sekä mahdollisuuksista tutustua uusiin ihmisiin, koska niin pääsette parhaiten mukaan Viikin yhteishenkeen.

Sampsa on yksi Viikin aktiivisimmista ainejärjestöistä ja se näkyy myös teidän fuksien elämässä. Bileitä, talkoita, alumnien tapaamista sekä yhdessä tekemistä ei sampsasta puutu. Parhaiten fuksina pääset mukaan toimintaa kun olet osallistuva sekä innokas lähtemään mukaan eri tapahtumiin. Syksyllä teillä on mahdollisuus lähteä Sampsan apuemännistöön- sekä isännistöön, jossa pääsette mm. järjestämään sampsan pikkujoulut. Täällä Viikissä ei mene aikaakaan kun ymmärrätte käsitteen Viikkiläinen. Tervetuloa Maatalous-metsätieteelliseen ja Sampsaan!

Parhaat vinkit fukseille: 

Flamma. Kaikki sanakirjasta lukujärjestykseen.

Latokylä. Asuntoa vaille?

Maataloustieteiden laitos.

Mainari. Helsingin yliopistossa toimivien henkilöiden sähköpostiosoitteet.

Moodle. Kurssialueet löytyvät täältä.

Reittiopas. Kaikki reittiaikataulut sekä pysäkit.

Tähkä. Koetilan ruokalan ruokalista.

Varjocafe. Kaikkien unicafeiden ruokalistat kootusti.

WebOodi. Ilmoittaudu kursseille, sekä seuraa omia opintojasi.

Sampsan toiminnassa tärkeä osa on sähköpostin välityksellä tapahtuva viestintä kaikista tapahtumista sekä toiminnasta. Siksi kannattaakin heti syksyn alussa liittyä sampsan sähköpostilistalle.