Jaokset ja viranhaltijat

Kulttuurijaos

Jaos koostuu kulttuurijaoksen puheenjohtajasta sekä muista jäsenistä, jotka valitaan vuosittain Sampsan virkalijavaalikokouksessa.
Kulttuurijaos vastaa sampsalaisten kulttuurinnälkään järjestämällä tapahtumia ja excursioita, tehtäviin kuuluu myös mm. vuosijuhlien tanssiharjoitusten järjestäminen sekä ylioppilaiden soihtukulkueeseen osallistuminen itsenäisyyspäivänä. Kulttuurijaos haluaa alentaa kynnystä lähteä mukaan katsomaan ja kokemaan kaikenlaista kulttuuria, oli kyse sitten kansallisteatterista, raveista taikka karaoke-illasta Pihlajamäessä. Jaos ottaa mielellään vastaan myös sampsalaisten tapahtumatoiveita, uudet ideat ovat aina tervetulleita

Urheilujaos

Jaoksen toiminta pyörii urheilullisten aktiviteettien ympärillä. Jaos järjestää monipuolisia tapahtumia viikoittaisesta urheiluvuorosta aina perinteiseen vapun pesäpallopeliin asti. Tavoitteena on järjestää monipuolista liikuntaa jäsenille. Urheilujaos tarjoaa opiskelijoille kevytmielistä liikuntaa jälkipelejä unohtamatta!

Ulkoasiainjaos

Jaokseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi muut jäsenet, jotka tekevät kaikki yhteistyötä. Ulkoasiainjaos kirjoittaa maakohtaisia tekstejä Sampsa-lehteen, joita ilmestyy neljä vuodessa. Tämän lisäksi jaos osallistuu erilaisiin vaihto-oppilaille tarkoitettuihin tapahtumiin. Vuosi huipentuu syksyllä järjestettävään vaihtoinfoon, jossa kuullaan ulkomailla maatalousharjoittelun suorittaneita ja heidän kokemuksistaan. Ulkoasiainjaos vastaa mielellään kysymyksiin liittyen vaihtoon lähtemisestä tai kaikesta ulkomaista askarruttavista ja kiinnostavista asioista.

Opintojaos

Opintojaos toimii yhdistävänä tekijänä opiskelijoiden ja opettajien välillä ja puolustaa opiskelijoiden etua opintoja koskevissa asioissa. Järjestämme ja koordinoimme myös opintoretkiä, seminaareja ja muuta opintoihin sekä työelämään liittyvää ohjelmaa Sampsa ry:n jäsenille.
Opintojaos toimii myös tiedotuskanavana Agronomiliitolta, laitoksilta ja harjoitteluvalvojalta opiskelijoille sekä toisin päin.