Tapahtumia

Kokoukset

  • Yhdistyksemme kokoukset järjestetään maatalousalan yrityksissä, joissa kokoustamisen lisäksi usein saamme nauttia hyvistä tarjoiluista, mutta myös yrityksen esittelystä ja kuulla työllistymismahdollisuuksista yms.

Seminaarit

  • Sampsan seminaareissa keskustellaan nykyhetken maatalouden tapahtumista, kuullaan mielenkiintoisia uratarinoita jo työelämässä kauan olleilta Sampsalaisilta tai vain muuten pohditaan maataloutta.

Vuosijuhlat

  • Vuosittain järjestettävää akateemista ja hienoa pöytäjuhlaa vietämme lokakuun lopulla. Vuosijuhlille pukeudutaan parhaimpiin, syödään hyvin, kuunnellaan puheita ja lopuksi tanssitaan salonkitanssit.

Sitsit

  • Näillä ei niin virallisilla –pöytäjuhlilla juhlitaan milloin mitäkin, keväällä kevättä, syksyllä uusia fukseja jne. Sitseillä harjoitetaan akateemista pöytäjuhlakulttuuria, kuitenkaan hauskanpitoa unohtamatta.

Illanvietot ja muut bileet

  • Koska Sampsalla on useita alakerhoja, on vuoden mittaan tiedossa lukuisia teemabileitä niin tutulla ja turvallisella C-grundilla kuin myös keskustan juhlapaikoissakin. Juhlien päätähtinä on nähty Viikin omia bändejä, mutta myös suuria nimiä, kuten Stig, Aste, Ollie ja Nikke Ankara.  Illanviettoina voi olla myös vaikkapa reissu laulamaan karaokea tai itsenäisyyspäivänä itsenäisyyspäivän vastanotto b-grundilla.

Urheilutoiminta

  • Sampsalaiset ovat mukana monissa urheilutapahtumissa, kuten PM-kilpailuissa, Syyskilpailuissa, Nuijaturnauksessa, joissa urheillaan niin Agrologiopiskelijoita vastaan kuin myöskin muiden maiden Maatalousylioppilaita vastaan. Viikoittain järjestöllämme on urheiluvuoro läheisellä urheilutalolla, Monarilla, jossa pelaillaan aina polttopallosta ja hännänryöstöstä sählyyn ja lentopalloon. Keväisin ja syksyisin urheiluvuorojen lisäksi pelataan ulkona jalkapalloa ja pesäpalloa. Järjestömme järjestää muiden Viikkiläisten ainejärjestöjen kanssa vaellusreissun Nuuksioon sekä Tanssikursseja.

Maakuntamatka

  • Maakuntamatkalla on tarkoitus tutustua johonkin Suomen maakuntaan, sen maatalouteen ja muihin elinkeinoihin.  Joka kevät bussilastillinen iloisia haalaripukuisia opiskelijoita pääsee tutustumaan eri maakuntiin. Viime vuosina tutustumisen kohteena on ollut Pohjois-Savo, Pohjois-Pohjanmaa ja Häme.

Ulkomaanmatkat

  • Maailmanvalloittajiksi. Järjestömme järjestää aktiivisesti ulkomaanmatkoja. Viimeisimpänä on ollut matka meren taakse tutustumaan suureen maatalousmaahan, Kanadaan. Myös alakerhot järjestävät lähes vuosittain ulkomaanmatkoja kiinnostuksen mukaan.

Päivä Maalla –tapahtuma, Laskiaisrieha, Laitumelle lasku –tapahtuma,  Horse Show ja muut talkoot

  • Sampsalaiset ovat aktiivisia talkoolaisia ja tapahtuman järjestäjiä. Päivä Maalla –tapahtuma, Laskiaisrieha ja Laitumelle lasku järjestetään yhteistyötahojen kanssa lähinnä kaupungin lapsiperheille.